С уверена стъпка по безопасна повърхност – цветно еластично полиуретаново подово покритие PUR Uni Color New.


Подовите покрития са най-разнообразни. Всички те напоследък обаче са обединени от факта, че се отделя повече внимание на максималното намаляване на емисиите на вредни вещества от повърхностите на покритията (VОС – летливи органични съединения), с оглед предотвратяване уврежданията на здравето на хората в обществените помещения, причинени от тези емисии. Поради горната причина в сферата на подовите покрития за обитаеми пространства трябва и следва да се използват само специални безвредни продукти с особен допуск.

Продуктът PUR Uni Color New на Remmers, е подово покритие на базата на полиуретан, който не отделя вредни вещества по време на експлоатация на повърхността и е в пълно съответствие с изискванията на строителния надзор на Германия, Комисията по безопасност на строителни материали (AgBB) и директивите на Dibt (DIBt).

Високо еластичното полиуретаново подово покритие PUR Uni Colour New е предназначено за професионална употреба. Продуктът е идеален за подове в изложбени зали, търговски зали, детски градини, училища, болници и др. След полагането му се получава еластично покритие с висока издръжливост, което може да бъде в цвят по избор.<- Back to: Новини и статии