Изложение: Българска Строителна Седмица 10-14 Март 2009

10-14.03.2009 Изложение: Българска Строителна Седмица

На снимката: д-р Митко Василев, Главен Управител на Българо-Германската индустриална и търговска камара; инж. Иван Иванов, Председател на Съвета на Директорите на Агенция Булгарреклама; г-н Ханс Пеер Шперандио, Експорт-Мениджър за Югоизточна Европа на Remmers Baustofftechnik GmbH; г-н Александър Костенски, фирма ВЕГА ВЗ ООД


Изложение: Българска Строителна Седмица

От 10 до 14 март 2009 г. се проведе изложението Българска Строителна Седмица, организирано от Агенция Булгарреклама ЕООД в Интер Експо Център - София, бул. Цариградско шосе. След европейското представяне на продукта IQ-Term на BAU 2009 в Мюнхен, фирма ВЕГА ВЗ ООД представи за първи път в България новата топлоизолационна плоскост IQ-Term, производство на Remmers, Германия. IQ-Term е интелигентната вътрешна топлоизолация единствена по рода си капилярно активна и дишаща, която регулира влажността на въздуха и осигурява приятен микроклимат в помещението. IQ-Term има 100%-на сигурност при влага и плесени и намалява значително и дълготрайно разходите за отопление.

На българския пазар се представи високотехнологичния продукт на Remmers, Германия - Betofix RM, който осигурява най-бързият ремонт/саниране на бетон – само за един ден от корозионната защита до покритието, само един продукт, който втвърдява без пукнатини дори и при големи дебелини и напълно готова след два-три часа за боядисване основа.

На изложението беше представена и боя за вътрешна употреба с нано-сребърна технология на Remmers, Германия – Bioni Nature, която предотвратява дълготрайно появата на плесени и бактерии по стените без да съдържа фунгициди, биоциди, разтворители и омекотители.

ВЕГА ВЗ ООД представи за първи път в България rotec® техника за почистване със завихряща струя на Remmers, Германия за щадящо, сухо и икономично почистване на повърхности / фасади на сгради, идеална за исторически ценни повърхности - паметници на културата, а така също и за сгради с нормална функционалност. Rotec® е техника, която чисти по щадящ способ, чрез плосък ъгъл на удара, избор на подходяща фракция мек абразив и безстепенно регулиране на налягането на струята.

Фирма ВЕГА ВЗ ООД представи в България Академия “Бернхард Ремерс” – Европейски институт за опазване на сгради и паметници на културата, който обучава специалисти, проектанти и реставратори с компетентност призната за №1 в Европа по всички въпроси за опазване на строителните съоръжения и паметниците на културата.

 

 
<- Back to: Новини и статии