REMMERS! Сигурна и трайна хидроизолация на тераси.


Колкото по-многообразна е архитектурата на сградите, толкова по разнообразни са и терасите – лоджии, открити, ъглови, веранди. Като строителен елемент те трябва да издържат на екстремните натоварвания на които са изложени, а именно на широк диапазон от температурни амплитуди, натоварване от UV лъчи, влага от дъжд и сняг, замръзване и размразяване, както и на механично и на химично натоварване от киселинни дъждове, почистващи препарати и др. Проблемите, които най-често се срещат при тези външни конструктивни части са при хидроизолациите, което съответно води до щети по фасади или по вътрешни пространства на сградите.

За хидроизолация на тераси под настилки при ново строителство и при ремонти на старо строителство, бихме искали да представим няколко продукта в обща система -  Kiesol 1K, Elastoschlämme 1K, Elastoschlämme 2K, Fugenband ST/WF 120. За връзка на хидроизолационната система към дограма Fugenband SK 10 и към околни и отводнителни елементи, вече представеният продукт All-In-One Multi Baudicht 2K/MB 2K.

Комбинацията на хидроизолация с керамични плочки от рустикални до ексклузивни естествени каменни покрития е сигурна, икономична и дълготрайна мярка, както при изграждане, така и при ремонт на тераси. Лепенето на плочки става директно върху цялата площ на минералната хидроизолация Elastoschlämme 1K или Elastoschlämme 2K с подходящо флексово лепило.<- Back to: Новини и статии