REMMERS! КОМПЕТЕНТНОСТ. СИГУРНОСТ. ИНОВАТИВНОСТ.


Награда за продуктова иновация.

BAU 2017, Мюнхен.

От 2007 година на българския пазар е представено немското предприятие Remmers. Над 65 години Remmers е стабилно развиващо се фамилно предприятие, водещо в производството на продукти в областта на строителната химия и защитата на дърво, предприятие вярно на традициите и с поглед в бъдещето. В системи определящи стандартите за технология и качество, се предлагат премиум-продукти и компетентен сервиз в полза на клиентите. В условията на силна конкуренция това е начинът да постигнеш успех. Такава е и целта при създаването на продуктовите групи в отделните области:

  • Хидроизолация на строителни съоръжения.
  • Ремонт и защита на бетон.
  • Системи за епоксидни и полиуретанови подови покрития.
  • Ремонт и защита на фасади.
  • Защита на дърво.
  • Консервация, реставрация, поддръжка на паметници на културата, вкл. енергетично саниране при паметници.

Хидроизолациите заемат основна позиция в продуктовата гама, а Remmers e признат за най-добрия в тази област. Сухият сутерен и сухите стени са предпоставка за здравословен начин на живот, за трайно ползване и дългосрочно запазване стойността на сградите. Влагата в строителните материали и вредните соли в зидарията на стените, нанасят сериозни щети на строителната субстанция.

За хидроизолация при ново и старо строителство бихме искали да представим два продукта в обща система - Kiesol 1K и Multi Baudicht 2K/MB 2K.<- Back to: Новини и статии