НОВО: iQ-Therm - Интелигентната вътрешна топлоизолация

Интелигентната вътрешна топлоизолация на Remmers

iQ-Therm е нова интелигентна система за вътрешна топлоизолация. В една система се обединяват капилярна активност, топлоизолация и баланс на влажността в помещението.


iQ-Therm е единствена по рода си комбинация от капилярно активен калциев силикат и полиуретанова пяна с високи топлоизолационни свойства.

iQ-Therm:

- най-високи топлоизолационни качества (λ = 0,031 W/mK), изпълняващи критериите на Закона за икономия на енергия (EnEV-ФРГ);

- високо капилярно активна и чрез това 100%-но сигурна при влага и плесени;

- регулира влажността на въздуха и осигурява приятен микроклимат в помещението;

- намалява значително и дълготрайно разходите за отопление;

- подходяща за приложение във всякакви сгради и помещения без да променя външния вид на фасадата;

- с малка дебелина на полагане, лесна за изпълнение и възможност за частично приложение.

Remmers IQ-Тhеrm е важен елемент в пакета от мерки за рехабилитация на съществуващите сгради и за енергийната ефективност на строителната субстанция! Комплект от икономически или други ограничения (например изисквания за  запазване на структурата на фасадата) е възможно да поставят тесни граници, така че е важно да се намери устойчив баланс между комфорт и топлина, между съществуващ бюджет и евентуално запазване на една историческа фасада.

Със своите уникални характеристики, системата на Remmers IQ-Тhеrm  предоставя всеобхватно, зряло решение - особено за капилярно-активна и високо топлоизолационна защита.
<- Back to: Новости при продуктите